Лятното приключение на Лука
The Turning

Обсебените / The Turning (2020)

3.810 360 votes
Актьори
Mackenzie Davis, Brooklynn Prince, Finn Wolfhard
Режисьор
Floria Sigismondi
Сценарист
Chad Hayes, Carey W. Hayes
Жанр
Драма, Ужаси
Година
2020
Премиера
Държава
Англия, Ирландия, Канада, САЩ
Продължителност
1 ч 34 мин
Трейлър на Обсебените / The Turning (2020)
2 003
Абонирай се за YouTube канала ни
Кейт иска да ново начало и поема отговорността да бъде бавачка на две деца, в имението на богато семейство. Докато в началото всичко изглежда нормално, съвсем скоро тя започва да вярва, че в къщата име признаци или нещо необичано около семейството.

След като Майлс и Флора губят родителите си, техния чичо поема родителската отговорност. Затънал в работа, няма достатъчно време да обръща внимание на децата, той наема гувернантката Кейт, която да се грижи за неговите племенници. В уединена селска къща в Мейн децата споделя всичко в живота си с нея. Първоначално Кейт забелязва единствено богато семейство, но проблемите ѝ не закъсняват: Майлс е изгонен от училището си, което се превръща в болезнена тема. Освен това, като че ли всичко в къщата започва да потъмнява – тя вижда сенки, които се движат през градините на къщата, предчувствия, които заплашват децата и особено новия наемател.

Не отнема много време да осъзнае, че децата и къщата съдържат зловещи тайни, и че със заплатата която получава, не може да си върне живота, който сега е застрашен от необяснима призрачна сила.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички