Лятното приключение на Лука
The Tomorrow War

Война в бъдещето (2021)

Актьори
Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Chris Pratt
Режисьор
Chris McKay
Сценарист
Zach Dean
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Sci-Fi, Екшън
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Война в бъдещето (2021)
331
Абонирай се за YouTube канала ни
В предстоящия научнофантастичен филм, човек трябва да се бори във война, развиваща се в бъдещето, за да спаси човечеството.

В бъдещето извънземна инвазия поставя под въпрос съдбата на планетата. Човечеството е на ръба да загуби войната срещу нашествениците. Последната надежда са най-добрите учени от цял свят, които трябва да пренесат войници от миналото в настоящето и използвайки определена технология, да се борят срещу извънземните. Те ще създадат специална армия, от която ще зависи  оцеляването на хората. Настъпва неизбежна развръзка…

Сюжетът твърде много прилича с На ръба на утрешния ден с Том Круз. В последните няколко години виждаме Крис Прат в най-популярните филми. Ако се запази тази тенденция, то очакванията за продукцията са големи. До момента се знае единствено, че филма ще удари кината 25 Декември, но тъй като това е края на годината и до тогава има много време, напълно възможно е да се отложи за 2021 г.

Актьорски състав

  • Chris Pratt
    Chris Pratt
    Крис Прат
  • J.K. Simmons
    J.K. Simmons
    Джей Кей Симънс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички