The Sun Is Also a Star

Слънцето също е звезда (2019)

5.86 020 votes
Актьори
Yara Shahidi, Charles Melton, Anais Lee
Режисьор
Ry Russo-Young
Сценарист
Nicola Yoon, Tracy Oliver
Снимки
New York City, USA, New York
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на Слънцето също е звезда (2019)
4 750
Абонирай се за YouTube канала ни
Романтичният Даниел и прагматичната Наташа, родена в Ямайка, се срещат и се влюбват, по пътя към колежа, в един вълшебен ден, в пламъка и вихъра на Ню Йорк. Само едно нещо стои на пътя на тяхното щастие: в деня, в който се запознават, Наташа и нейното семейство ще бъдат депортирани обратно в Ямайка.

Даниел е 17-годишен симпатичен кореец и бъдещ студент. На него му предстои важен ден, в който бившия възпитаник на Йейл, трябва да кандидатства в елитен университет с препоръчано писмо. Той среща непознато момиче, което е погълнато от музиката в ушите си, движи се сънливо по улиците и почти не я блъска автомобил. Така се запознава с Наташа – аудиофил, вярва в науката и твърдите факти. Идеи, като съдба или дори любов, са чужди за нея. Тя не вярва в любовта, защото е неизмерима и временна, смесица от хормони и съвпадение. Даниел, от друга страна, е истински романтик, но се опитва да изпълни очакванията на родителите си, въпреки че по-скоро би искал да бъде поет.

Той иска да убеди Наташа, че истинската любов наистина съществува и залага, че ще се влюби в него само за един ден. Всичко това се случва, но има нещо, за което Даниел не знае: семейството на Наташа живее вече две години без разрешение за пребиваване в САЩ и на следващия ден, трябва да бъдат депортирани обратно в Ямайка.

Остават няколко часа, в които тя трябва да се бори срещу експортирането и със същата упоритост да запази своето настроение и чувства към Даниел.

Основава се на бестселъра на Никола Юн със същото име.

 

 

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички