G.I. Joe: Змийски очи
The Suicide Squad

Отрядът самоубийци (2021)

Актьори
Margot Robbie, John Cena, Idris Elba
Режисьор
James Gunn
Сценарист
John Ostrander, James Gunn
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Отрядът самоубийци (2021)
1 671
Абонирай се за YouTube канала ни
Втора част на Suicide Squad от 2016 г., който ще разкаже нова история с нови герои и актьори. Очаква се, това да бъде рестартиране, а не продължение.

Отряд самоубийци 2 (2021)

Затворът Belle Reve е дом на най-лошите свръх злодеи. Всъщност той е централата на Task Force X – уникална група от престъпници, чиито безскрупулни действия се използват за много специални мисии. Ако искате да се измъкнете от най-охранявания затвор или да достигнете всяка една невъзможна дестинация, трябва да се присъедините към тях. Единствения недостатък е, че има съвсем малка вероятност да оцелеете, поради странните им методи на действия.

Самоубийственият отряд е пуснат отново на окупирания от врага остров Корто Малтезе, насред джунглата, пълна с врагове и партизански бойци. Полковник Рик Флаг се опитва да контролира неудържимите сили и основният въпрос е дали злодеите се избиват помежду си или са убити от врага?

Супер злодеите от DC вселената идват за втори път на киното. Продукцията обаче няма да бъде продължение на филма от 2016 г., а по-скоро ще върви в нова посока, най-вероятно и с предимно нови герои и актьори. Според други слухове ще бъде рестартирана, а действията ще се развиват в същата атмосфера с необичайната група злодеи около Харли Куин.

В началото Мел Гибсън наред с други, беше дискутиран като режисьор. През януари 2019 г. беше обявено, че Джеймс Гън ще режисира филма, който по-скоро ще бъде рестартиране, отколкото продължение.

 

Актьорски състав

 • Idris Elba
  Idris Elba
  Идрис Елба
 • Margot Robbie
  Margot Robbie
  Марго Роби
 • Sylvester Stallone
  Sylvester Stallone
  Силвестър Сталоун

Всички части

 1. Отряд самоубийци (2016)
  Отряд самоубийци (2016)
 2. Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин (2020)
  Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин (2020)
 3. Отрядът самоубийци (2021)
  Отрядът самоубийци (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички