Сами вкъщи 2 (2019)

6.544 770 votes
Актьори
Patton Oswalt, Harrison Ford, Kevin Hart
Режисьор
Jonathan del Val, Chris Renaud
Сценарист
Brian Lynch
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
Франция, Япония, САЩ
Продължителност
1 ч 26 мин
Трейлър на Сами вкъщи 2 (2019)
12 630
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Сами вкъщи 2 (2019)
Щастливия животът на кучето Макс е прекъснат от ветеринарен лекар, който изглежда е по-болен от пациентите си. Макс иска да изобличи машинациите на доктора, който третира всички негови пациенти като психично болни. По-големия му проблем идва по време на семейно пътуване, при което си е изгубил любимата играчка. Едновременно с това, капитан Снежко се вживява като супер герой, а Макс се учи от овчарското куче Ростър, да преодолее страховете си.

Веднага, след като хората напуснат домовете си рано сутрин, за да отидат на работа, за да ходят на училище или да пазаруват, техните домашни любимци издивяват с пълна пара. Кучето Макс обича собственичката си Кейти и живее в жилищна сграда в Манхатън. Заедно с останалите домашни любимци, той се забавлява всеки ден. Нищо повече не може да се иска в живота на едно куче от Ню Йорк.

Той беше свикнал да живее сам и първоначално не искаше присъствието на новия новото куче, тромавия и небрежния Дюк. Докато мислеше планове за саботаж, за да си запази луксозния начин на живот, Дюк се превърна в негов добър приятел.

Той не предполага, че в следващите дни ще бъде потопен в хаосът и апартамента, и игрите с Дюк, ще бъдат една несбъдната мечта. Като за начало перфектния му живот беше нарушен от ветеринарният лекар д-р Франсис, който имат доста особено пациенти, страдащи от психични заболявания. Малкия териер е допълнително стресиран, защото се опасява да не се превърне в един от всички тях, които се третират с поведенчески  разстройства. Въпреки че иска да разкрие подлите машинациите на злодея, решава, че е по-добре да стои далеч от него.

Тяхното семейство е станало още по-голямо, защото Кейти  има бебе. Макар любовта към всички да е в изобилие в порасналото им семейство, покровителският инстинкт на Макс е прекалено изразен към бебето. Голямото събитие трябва да се отбележи с едно семейно пътуване в провинцията. Макс се запознава с пастирския куче Ростър, който ще го научи да бъде безстрашен.

Междувременно Гиджет се опитва да спаси любимата играчка на Макс, която е попаднала в ордата на невротични котки. Паралелно с това, дребния заек Капитан Снежко, има нова страст, да бъде новият супергерой на Ню Йорк. Той иска да освободят бял тигър от лапите на гаден собственик на цирк.

С участието на

 • Kevin Hart
  Kevin Hart
  Кевин Харт

Всички части

 1. Сами вкъщи (2016)
  Сами вкъщи (2016)
 2. Сами вкъщи 2 (2019)
  Сами вкъщи 2 (2019)