Сами вкъщи 2 (2019)

Актьори
Patton Oswalt, Lake Bell, Eric Stonestreet
Режисьор
Chris Renaud
Сценарист
Brian Lynch
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
14 Юни 2019
Държава
USA
Трейлър на Сами вкъщи 2 (2019)
5 / 5 - 7 vots
1884
27
3
Щастливия животът на кучето Макс е прекъснат от ветеринарен лекар, който изглежда е по-болен от пациентите си. Макс иска да изобличи машинациите на доктора, който третира всички негови пациенти като психично болни.
Кучето Макс обича собственика си Кейти и живее в жилищна сграда в Манхатън. Заедно с останалите домашни любимци, той се забавлява всеки ден. Нищо повече не може да се иска в живота на едно куче от Ню Йорк. Той все още не може да свикне с  присъствието на новия домашен любимец в къщата – тромавия и небрежния Дюк. Но все още не предполага, че Дюк далеч не е проблема, който го очаква в следващите дни.

Перфектния живот на Маск, свършва в момента, в който трябва да посети ветеринарния лекар. Тук той среща някои много особени животински пациенти. Но всички ли домашни любимци, които посещават лекаря, трябва да бъдат третирани като болни? Скоро Макс започва да вярва, че ветеринарният лекар, д-р Франсис, наистина не обича домашните любимци. Все пак е съмнително, защо Кейти води кучето си на лекар, който е най-добрият ветеринарен в сектора на поведенческите разстройства? Той решава с приятелите си да разкрият машинациите на злодея.

В главната роля
 • Kevin Hart
  Kevin Hart
  Кевин Харт

Всички части

 1. Сами вкъщи (2016)
  Сами вкъщи (2016)
 2. Сами вкъщи 2 (2019)
  Сами вкъщи 2 (2019)