Смърт край Нил

Кралско Корги (2019)

4.85 060 votes
Актьори
Jack Whitehall, Tom Courtenay, Julie Walters
Режисьор
Ben Stassen, Vincent Kesteloot
Сценарист
Johnny Smith, Rob Sprackling
Жанр
Анимация
Година
2019
Премиера в България
Държава
Белгия
Продължителност
1 ч 25 мин
Трейлър на Кралско Корги (2019)
5 891
Абонирай се за YouTube канала ни
Рекс е любимото куче на британската кралица, което се изгубва, далеч от двореца. Той се сблъсква с банда кучета и се опитва да намери пътя към кралския си господар.
Когато Рекс беше малко кученце, той живееше с британската кралица в Бъкингамския дворец, в пълен лукс. Очевидно, че малкото кученце, завладява сърцето на кралското величие, Елизабет II, така че по-старите Коргис в двореца не могат да го докладват, за всички бели, които прави. Със своите звуци започва да вбесява принц Филип. Но по време на държавен банкет в чест на президента на САЩ, неговия луксозен живот рязко свършва и той се оказва на улицата. Без повече шум, както всяко друго бездомно куче, трябва да се бори за своето оцеляване. Но той не иска толкова лесно да се предаде и е решен да докаже на всички, че е любимото Корги на кралицата. Той иска отново да се върне в двореца, така че се впуска в авантюристично пътешествие изпълнено с приключения, нови приятели, но и опасности …
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички