The Prom

Балът (2020)

618 950 votes
Актьори
Nicole Kidman, Meryl Streep, Keegan-Michael Key
Режисьор
Ryan Murphy
Сценарист
Bob Martin, Chad Beguelin
Снимки
Orpheum Theater - 842 South Broadway, Downtown, USA
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 10 мин
Трейлър на Балът (2020)
145
Абонирай се за YouTube канала ни
Бродуейското дуо Дий и Бари е разцепено от яростните критики на последния си мюзикъл. За да върнат имиджа си, се обединяват с двама известни актьори, в мисията да помогнат на младо момиче, да отиде на абитуриентския си бал, от който е изключено.

Дий печели два пъти Тони за най-добра сценична актриса в кариерата си и е убедена, че е най-добрата в своята област, работейки с колегата си Бари. Но дивите на Бродуей започват да имат големи проблеми, когато техния скъп мюзикъл Eleanor е обявен от критиците за пълен провал. Пресата разкъсва дуото, а кариерата им изглежда свършена. Последната надежда да се докажат пред света и да запазят кариерата си, е като се обединяват с актьорите Трент и Анджи (Никол Кидман). Тя търсят човек, на когото могат да помогнат, като по този начин, ще си подобрят имиджа.

Те пътуват до щата Индиана, където Ема беше изключена от абитуриентския бал на гимназията, защото искаше на празненството да бъде с най-добрата си приятелка Алиса. Въпреки подкрепата на директора, Асоциацията на родителите и учителите надделява, на която е начело майката на Алиса. Актьорският квартет влиза в живота на Ема, за да ѝ даде нощта, която заслужава. Но още по-големия проблем е Алиса, която е любимата на цялото училище и се страхува от последствията.

От редакцията на сайта: още от началото на 2020-та година заглавието The prom беше сред най-очакваните мюзикъли на годината. Но защо трябваше да се прокрадва еднополовата свободолюбива нотка, както в следващия мюзикъл Всички говорят за Джейми? Толкова трудно ли беше намирането на друг сюжет в помощ на момичето и нейния бал? Явно да, като се замисли човек, какви може да са проблемите на една тийнейджърка.. няма какво друго! Тя е млада, в процес на опознаване на себе си и това какво иска от света. Но едно със сигурност е разбрала: светът е старомоден, закостенял, а това не са ценности или идеали, това са някакви си предразсъдъци.. дайте да го разчупим малко, може и да не стане по-красив, но поне ще бъде весел. Има доста за интегриране в нашето общество, че дори с висока степен на интеграция. В свободата срам няма, тя е безгранична като вселената, но може би повече, защото както е казал Айнщайн, две неща се безгранични- вселената и човешката глупост, но за първото не съм напълно сигурен.

С участието на

  • Nicole Kidman
    Nicole Kidman
    Никол Кидман
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички