Черната вдовица

Крадци на ядки 2: Луди по природа (2017)

5.45 650 votes
Актьори
Will Arnett, Bobby Cannavale, Maya Rudolph
Режисьор
Cal Brunker
Сценарист
Cal Brunker, Scott Bindley
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
Държава
Южна Кореа, Канада
Продължителност
1 ч 31 мин
Трейлър на Крадци на ядки 2: Луди по природа (2017)
3 000
Абонирай се за YouTube канала ни
Това е продължението на Крадци на ядки. След събитията от първата част, Сръдльо и приятелите му трябва да спрат Oakton, който иска да унищожи дома им и да го замени с увеселителен парк

След огромен взрив в магазина за ядки Maury’s, нашите стари животински приятели остават без дом, тъй като те живееха в мазето на магазина, необезпокоявани от никой, плувайки в огромни количества ядки. В търсене на ново място за живеене, те попадат на градския парк, който ще бъде идеално място за живеене. Измина дълги време от както Сръдльо беше се отделил от групата на животните в парка на Oakton и ето, че най-после той отново се присъедини към тях.

След като проблемът с глада вече е решен, те очакват следващата заплаха за жителите на животински парк Liberty Park: Сръдльо и приятелите му откриват, че кметът на родния им град е започнал да изсича парка и неговите зелени площи. Чрез изграждане на увеселителен парк ще бъдат премахнат градския парк със своите дървета и цветя. В този случай всичко ще бъде изравнено със земята. Така животните с план да обединят усилията си, срещу кмета и луд ловджия, за който сега се открива сезона. За да се справят с трудната задача, Сръдльо ще се нуждае не само от помощта на свои най-големи приятели Andie, кучето Прешес и плъх Redline, но въобще от всички животни, които искат да запазят парка – хиляди бели мишки експерт в кунг-фу и птици по-опасни от изтребители.

 

Всички части

  1. Крадци на ядки (2014)
    Крадци на ядки (2014)
  2. Крадци на ядки 2: Луди по природа (2017)
    Крадци на ядки 2: Луди по природа (2017)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички