Крадци на ядки 2: Луди по природа (2017)

5.54 740 votes
Актьори
Will Arnett, Maya Rudolph, Katherine Heigl
Режисьор
Cal Brunker
Сценарист
Cal Brunker, Bob Barlen
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
Държава
Canada, South Korea, USA
Продължителност
91 мин.
Трейлър на Крадци на ядки 2: Луди по природа (2017)
4.5 / 5 - 15 vot
2267
16
1
Това е продължението на Крадци на ядки. След събитията от първата част, Сръдльо и приятелите му трябва да спрат Oakton, който иска да унищожи дома им и да го замени с увеселителен парк
След огромен взрив в магазина за ядки Maury’s, нашите стари животински приятели остават без дом, тъй като те живееха в мазето на магазина, необезпокоявани от никой, плувайки в огромни количества ядки. В търсене на ново място за живеене, те попадат на градския парк, който ще бъде идеално място за живеене. Измина дълги време от както Сръдльо беше се отделил от групата на животните в парка на Oakton и ето, че най-после той отново се присъедини към тях.

След като проблемът с глада вече е решен, те очакват следващата заплаха за жителите на животински парк Liberty Park: Сръдльо и приятелите му откриват, че кметът на родния им град е започнал да изсича парка и неговите зелени площи. Чрез изграждане на увеселителен парк ще бъдат премахнат градския парк със своите дървета и цветя. В този случай всичко ще бъде изравнено със земята. Така животните с план да обединят усилията си, срещу кмета и луд ловджия, за който сега се открива сезона. За да се справят с трудната задача, Сръдльо ще се нуждае не само от помощта на свои най-големи приятели Andie, кучето Прешес и плъх Redline, но въобще от всички животни, които искат да запазят парка – хиляди бели мишки експерт в кунг-фу и птици по-опасни от изтребители.

 

Всички части

  1. Крадци на ядки (2014)
    Крадци на ядки (2014)
  2. Крадци на ядки 2: Луди по природа (2017)
    Крадци на ядки 2: Луди по природа (2017)