Повелителят на дракони
The Night House

The Night House (2021)

6.3270 votes
Актьори
Rebecca Hall, Sarah Goldberg, Stacy Martin
Режисьор
David Bruckner
Сценарист
Luke Piotrowski, Ben Collins
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на The Night House (2021)
100
Абонирай се за YouTube канала ни
Самотна жена се сблъсква с призрачно присъствие през нощта в къщата си и разследва миналото на починалия си съпруг.

Нощната къща (2021)

Внезапната смърт на съпруга ѝ оставя Бет (Ребека Хол) разтърсена до основи. Тя трябва да живее съвсем сама в къщата до езерото, която той е построил. Но тъгата ѝ бавно започва да намаля поради ужасни сънища, призрачни видения и обезпокоителни силуети, които загатват за свръхестествена сила в близост до нея. Това, което вечерта прилича на призрачно присъствие, на дневна светлина няма никакви доказателства за каквото и да е било от такъв характер.

Въпреки че приятелите ѝ я съветват да напусне къщата възможно най-скоро, Бет иска да стигне до дъното на загадката. Вдовицата започва да преглежда вещите на починалия си съпруг, за да получи реалистичен отговор на случващото се. Докато се рови в миналото, тя намира улики за тъмна тайна, която е трябвало да остане скрита. Но това, с което се сблъсква ще бъде дълбоко по-тревожно и ужасяващо от предполагаемото.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички