Повелителят на дракони
The Nevers

Невъзможните (2021)

7.36 640 votes
Сезон 1
6 епизода
Актьори
Elizabeth Berrington, Brett Curtis, Ben Chaplin
Сценарист
Joss Whedon
Снимки
London, UK
Жанр
Драма, Екшън, Фантастика
Година
2021
Премиера
Държава
Англия, САЩ
Трейлър на Невъзможните (2021)
381
Абонирай се за YouTube канала ни
Във викториански Лондон мистериозно събитие е дало магически сили на някои хора. Амалия, която може да вижда бъдещето, трябва да използва силата си, за да спре сблъсъка между тях и властта, която иска да ги унищожи.

Англия в края на 19-ти век: кралица Виктория управлява в последните си години. Лондон е разтърсен от свръхестествено събитие, което е дало на някои хора,  предимно жени, необикновени способности. Популацията на тези нов тип същества наречени докоснатите се увеличава. Това са хора, които един ден ще имат необичайни и свръхестествени способности. Докато някои от уменията са очарователни, то други са опасни и страшни. Но независимо от техните специални способности те принадлежат към нов социален клас, който е най-ниския в общество.

Сред тях са и загадъчната вдовица Амалия, която има способността да вижда бъдещето и блестящата млада изобретателка Пенанс, които водят кампания за своят нисък клас общество, борят се за своето съществуване и права. За целта те трябва да се изправят срещу бруталните сили, решени да унищожат техния вид. Амалия вижда себе си като бъдещ войн, но вярва, че има начин да се промени бъдещето и да се избегне войната между тях и обикновените хора.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички