Круд 2: Нова епоха
The Misfits

Обир по джентълменски (2021)

4.24 160 votes
Актьори
Pierce Brosnan, Hermione Corfield, Jamie Chung
Режисьор
Renny Harlin
Сценарист
Robert Henny, Kurt Wimmer
Снимки
Abu Dhabi, United Arab Emirates
Жанр
Екшън, Приключенски, Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 34 мин
Трейлър на Обир по джентълменски (2021)
747
Абонирай се за YouTube канала ни
Група брилянтни крадци изготвят план за обир на злато, което обаче не се намира в банка, а в нещо още по-охраняемо: затвор.
Ричард, брилянтен международен крадец, не може да бъде задържан дори и в затвор с максимална сигурност. Въпреки дръзкото му бягство от ФБР, той е изненадан, когато е заловен от банда модерни Робин Худовци. Водени от ексцентричния и харизматичен Ринго, мистериозната група извършва измами по правилния начин, така че те никога не могат да бъдат заловени. Те убеждават Пейс да се присъедини към обира на века: кражба на милиони долари в златни кюлчета, които се намират в един от най-съвременните затвори с висока степен на сигурност. Освен това, стойността от златото се използва за финансиране на терористични групи в световен мащаб. От Лос Анджелис до Абу Даби са необходими фалшиви документи за самоличност, камили, нитро и масивни експлозии.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички