Черната вдовица

Мандалорецът (2019)

8.7190 820 votes
Актьори
Pedro Pascal, Rio Hackford, Carl Weathers
Режисьор
Jon Favreau
Сценарист
Jon Favreau
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Мандалорецът (2019)
1 720
Абонирай се за YouTube канала ни
Адаптация на Star Wars под формата на ТВ сериал. В центъра на събитията е едноименният Мандалорец, ловец на глави, които е далече от влиянието на Новата република.

Мандалорецът е ловец на глави, който върши своята мръсна работа, а моралът рядко влиза в конфликт с неговите понякога доста съмнителни задачи. Той е самотен войн, който се намира в свят далеч от властта на Новата република и известния Боба Фет. Вместо това виждаме всякакви сенчести фигури на вселената, които изграждат бизнеса си тук.

Историята започва няколко години след падането на империята. В този момент се появяват зародишите на Първия ред, които постепенно ще се издигнат до доминираща сила във Вселената. В заден план усърдно се гради политическото влияние. Той лети в различни части на галактиката, пресичайки пътеките на всевъзможни съмнителни и не толкова съмнителни герои. Така прави запознанство, което ще промени живота му завинаги и ще го доведе до големи предизвикателства.

Историите, създадени от Джордж Лукас в Междузвездни войни, се простират в тази ТВ  адаптация, която е продуцирана от Дисни и Лукасфилм. Космическата вселена се впуска в приключение, което разказва нови истории в познатия и неповторим стил на сагата.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички