The Little Things

The Little Things (2021)

Актьори
Jared Leto, Rami Malek, Denzel Washington
Режисьор
John Lee Hancock
Сценарист
John Lee Hancock
Жанр
Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на The Little Things (2021)
450
Абонирай се за YouTube канала ни
Дийк е старо ченге, което има невероятен усет към престъпността, толкова добър, че започва да смущава и собствения си партньор Бакстър. Докато крие тъмното си минало, заедно трябва да открият мистериозен убиец.
Дийк (Дензъл Уошингтън) е прекъснал, но все още талантлив шериф. Въпреки че е от калифорнийския окръг Керн, като следовател е разработил око за най-малките неща: подробности, които биха могли да решат случая. На него е назначен нов партньор Бакстър (Рами Малек), известен градски детектив с кариера в Лос Анджелис, с който трябва да заловят сериен убиец. Първоначално Бакстър е скептичен към старото ченге, но скоро се впечатлява от окото му, което улавя и най-незабележимите детайли. Но партньорството им започва да се подлага на изпитание, защото способността на Дийк да осъзнае и най-дребните неща е смущаващо точна, а готовността му да заобиколи правилата включва и неговия партньор. Освен това старият полицай все още има тъмна тайна в миналото си, която го смущава и пред която все някога трябва да се изправи. От своя страна Бакстър трябва да се опита да задържи партньора си в правилния път, защото дори и с невероятния си детективски усет, не приема правилата много на сериозно. Сложния характер на Дийк поставя по-младото поколение пред трудна дилема.
Дензъл Уошингтън ще бъде в познатата роля на супер-детекрив, в която сме свикнали да го виждане. Към момента октомври 2020 г. продукцията вече е завършена, но с датата на премиера  в началото на  2021-ва като че ли говори само за едно, че ще бъде отложена! Малко вероятно е Уорнър Брос да пуснат филм със звезди от такъв калибър в кината, ако обстоятелствата продължават да бъдат такива.

 

Актьорски състав

  • Denzel Washington
    Denzel Washington
    Дензъл Уошингтън
  • Rami Malek
    Rami Malek
    Рами Малек
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички