Повелителят на дракони
The Last Full Measure

Последна граница (2019)

6.88 870 votes
Актьори
Christopher Plummer, Sebastian Stan, Samuel L. Jackson
Режисьор
Todd Robinson
Сценарист
Todd Robinson
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 56 мин
Трейлър на Последна граница (2019)
1 608
Абонирай се за YouTube канала ни
Скот е правителствен служител, който предлага един от войниците във Виетнам да бъде с удостоен с почетен медал. Но за да направи това, ще трябва да намери ветерани от войната, който отново да преживеят ужасите, които са останали в паметта им.

The Last Full Measure (2019)

Амбициозният млад правителствен служител Скот Хъфман е следовател от Пентагона в политическите среди на Вашингтон. Той е посветен на някои от ветерани във Виетнам, които са участвали в операция Abilene – една от най-кървавите битки във войната. Скот иска William Pitsenbarger да бъде удостоен посмъртно с медал за чест. Уилям е спасил 60 войници във Виетнам през 1966 г., които са попаднали на засада, ранени и ги е оставил да излетят с хеликоптер. Скот разговаря е негови роднини и приятели и забелязва че някой се опитва да прикрие истината, защото очевидно голяма част от обстрела е идвал не от врага, а е бил погрешен огън от собствените им редици.

Актьорски състав

  • Samuel L. Jackson
    Samuel L. Jackson
    Самюъл Джаксън
  • Ed Harris
    Ed Harris
    Ед Харис
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички