Кралици на престъпността (2019)

5.513 420 votes
Актьори
Elisabeth Moss, Tiffany Haddish, Melissa McCarthy
Режисьор
Andrea Berloff
Сценарист
Ming Doyle, Ollie Masters
Снимки
New York City, USA, New York
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Кралици на престъпността (2019)
659
Абонирай се за YouTube канала ни
След като трима гангстери са вкарани в затвора, техните съпруги поемат недовършените им дела. Те умело управляват бизнеса на затворниците - от задачите на ирландската мафия до елиминирането на конкуренцията.

Кати, Клеър и Руби живеят в квартал Hell’s Kitchen в Ню Йорк през 1978 г. между река Хъдсън и 8-мо авеню, а понякога просто го нарича “Кухнята”. Целия квартал е контролиран от ирландската мафия. В средата на заложни къщи, барове, клубове за възрастни и други съмнителни заведения,  животът тук никога не е бил лесен, както и сигурен. Техните съпрузи са част от местната ирландска мафия, така че положението им наистина не е добро.

Те са засегнати още по-силно след един съдбоносен ден, в който техните съпрузи са арестувани от ФБР и вкарани в затвора. Сега, останали сами, няма кой да им изкарва прехраната. Освен това трябва да довършат сметки на мъжете си. Остава им единственото решение да поемат ръководството на гангстерския бизнес на съпрузите си.

Отсега нататък триото взема делата на ирландската мафия в собствените си ръце, при което злите машинации на затворниците непрекъснато нарастват. Те толкова успешно поемат бизнеса на осъдените си мъже, че умело се справят с всички обстоятелства: от сбиванията до потискане на конкуренцията. Тяхното малко семейство прави всичко възможно за да гарантира, че кварталът ще бъде техен.

С участието на

  • Melissa McCarthy
    Melissa McCarthy
    Мелиса Маккарти