Monster Hunter: Филмът
The Kissing Booth 2

Къщата на любовта 2 (2020)

5.820 990 votes
Актьори
Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney
Режисьор
Vince Marcello
Сценарист
Jay S Arnold, Vince Marcello
Снимки
Capetown, South Africa
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
2 ч 14 мин
Трейлър на Къщата на любовта 2 (2020)
270
Абонирай се за YouTube канала ни
Ел и Ноа се опитват да поддържат романса си, разделени от стотици километри, но Ел започва да жонглира с две връзки от разстояние. От своя страна новото приятелство на Ноа с "Мис Перфект", не улеснява ситуацията.

След събитията в първата част, Ел прекара най-романтичното лято в живота си заедно с Ноа. Сега Ноа отива да учи в Харвард, а Ел трябва да продължи в гимназията, за да завърши последната си година. Поддържането на връзката от дълги разстояния се оказва много по-трудна: Ел започва да жонглира с две връзки едновременно, след като се сприятелява с Лий. Пред Ноа, тя го представя като обикновен приятел и ако това е проблем, утешителното в ситуацията е, че все още е малък проблем. Ученето за мечтания ѝ университет се превръща в стрес – избора на новото учебно заведение зависи от връзката, която решава да продължи: Харвърд с Ноа или Бостън с Лий. Затова кандидатства и на двете места, криейки от двамата смесените си чувства.

В същото време Ноа се сприятелява с истинската Мис Перфект, което поставя връзката им на изпитание. Не е на последно място и новия ученик, харизматичния Марко, който е новото попълнение в приятелския кръг на Ел.

Времето тече и в края на годината трябва да спазят обещанието си, да се срещнат, но с разликата, че трябва да решат, с кого всъщност искат да бъдат.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички