The Kid Who Would Be King

Момчето, което можеше да бъде крал (2019)

614 540 votes
Актьори
Louis Ashbourne Serkis, Dean Chaumoo, Denise Gough
Режисьор
Joe Cornish
Сценарист
Joe Cornish
Жанр
Приключенски, Фантастика
Година
2019
Премиера
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
2 ч
Трейлър на Момчето, което можеше да бъде крал (2019)
3 591
Абонирай се за YouTube канала ни
Група деца ще се сблъскат със средновековна заплаха, след откриването на Екскалибур. Те ще се превърнат в рицарите, от които ще зависи спасяването на света.
Средновековна история, която се развива в Лондон през 21 век.
Дванадесет годишният Алекс е съвсем нормално момче от Великобритания, което всеки ден ходи на училище, събира се с приятели и прави лудории. Той никога не се е смятал за изключителен, а дори в училище често е дразнен и игнориран. Един ден, той отново попада в схватка с двама омразни съученици и е принуден да избяга. Така се натъква на легендарния меч Екскалибур. В началото той използва силата му за да реши ежедневните си проблеми, но истинските му проблеми започват, когато Моргана идва директно от Средновековието за да унищожи света. Алекс открива, че е предопределен да съживи легендарната кръгла маса, за да се бори срещу злата вещица, която иска да освободи силите на злото. За щастие, легендарният магьосник Мерлин също ще се появи за да помогне на Алекс.
Бъдещето зависи от тях, а Алекс трябва да се превърне във великия лидер, за който никога не е мечтал и да стане част от едно епично средновековно приключение в съвременния свят.
Комедията Attack the Block отдавна придоби култов статут в средите на своите фенове и направи Джон Бойега звезда на своята страната. В нея Джо Корниш освежи картината на извънземното нападение, приличащо на “Ден на независимостта”, в което обичайните буйни разрушителни оргии се бяха насочили не във целия свят, а само в Лондон. За разлика от останалите филми, тук на чужденците се противопоставила тийнейджъри, а не войници. Младите герои се оказаха по-достойни защитници, за разлика от други научно-фантастични филми. Неговата втора режисьорска проява, ще има подобно елементи: отново млади герои ще се изправят срещу злите сили, в това фантастично предизвикателство

 

С участието на

  • Rebecca Ferguson
    Rebecca Ferguson
    Ребека Фъргюсън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички