Момчето, което можеше да бъде крал (2019)

Актьори
Rebecca Ferguson, Patrick Stewart, Tom Taylor
Режисьор
Joe Cornish
Сценарист
Joe Cornish
Жанр
Приключенски, Фантастика
Година
2019
Премиера в България
01 Март 2019
Държава
UK
Трейлър на Момчето, което можеше да бъде крал (2019)
5 / 5 - 2 vots
1224
8
1
Група деца ще се сблъскат със средновековна заплаха, след откриването на Екскалибур. Те ще се превърнат в рицарите, от които ще зависи спасяването на света.
Средновековна история, която се развива в Лондон през 21 век.

Дванадесет годишният Алекс никога не се е смятал за изключителен, а дори в училище е често дразнен и игнориран. Той е съвзе нормално момче от Великобритания, което всеки ден ходи на училище, събира се с приятели и прави лудории до момента, в който в ръцете му попада легендарния меч Екскалибур. В началото той използва силата му за да реши ежедневните си проблеми, но истинските му проблемите започват, когато Моргана идва директно от Средновековието за да унищожи света. Той открива, че е предопределен да съживи легендарната кръгла маса, за да се бори срещу злата вещица, която иска да освободи силите на злото. За щастие, легендарният магьосник Мерлин също ще се появи за да помогне на Алекс.

Бъдещето зависи от тях, а Алекс трябва да се превърне във велик лидер, който никога не е мечтал да бъде в това епично и средновековно приключение в съвременния свят.

В главната роля
  • Rebecca Ferguson
    Rebecca Ferguson
    Ребека Фъргюсън