Повелителят на дракони
The Irregulars

Нестандартните (2021)

5.810 950 votes
Сезон 1
8 епизода
Актьори
McKell David, Jojo Macari, Thaddea Graham
Сценарист
Tom Bidwell
Снимки
Liverpool, Merseyside, England, UK
Жанр
Драма, Криминален, Фантастика
Година
2021
Премиера
Държава
Англия
Трейлър на Нестандартните (2021)
92
Абонирай се за YouTube канала ни
Детективи със специални способности водени от Уотсън трябва достигнат до дъното на свръхестествени инциденти. Тъмни сили се издигат в Лондон и могат да бъдат спрени само от хора с необичани и редки умения.

Във викториански Лондон група млади детективи водени от загадъчния доктор Уотсън, трябва да решат сложен случай. Уважаваният детектив Шерлок Холмс от Бейкър Стрийт 221B се е превърнал в сянката на себе си, защото вече не е в състояние да разкрива престъпленията в Лондон. Поради тази причина Джон Уотсън събира собствена група от млади детективи със специални умения. Защото от скоро престъпленията в Лондон имат свръхестествен характер, който изисква експертизата на младите следователи. Разривът между световете на мъртвите и живите ги сблъсква в битка. Призраци и демони предизвикват страх и ужас със своите кървави зверства. Само бандата от улица Бейкър е в състояние да спре тези тъмни сили.

Бандата от Бейкър Стрийт или The Irregulars се основава на героите от романите на Шерлок Холмс на Артър Конан Дойл. През декември 2018 г. Netflix обяви официално за плановете си за създаване на сериал.

Снимките на първия сезон започнаха във Великобритания през зимата на 2019 г. Филмът е заснет предимно в Чешир, Ливърпул и Северен Уелс. Както всички снимки, така и на тази продукция са засегнати от пандемията на корона, като от март до август 2020 г. те са прекъснати.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички