Откачалка

Невидимия (2020)

7.1143 100 votes
Актьори
Elisabeth Moss, Harriet Dyer, Oliver Jackson-Cohen
Режисьор
Leigh Whannell
Сценарист
Leigh Whannell
Снимки
Fox Studios, Moore Park, Sydney, New South Wales, Australia
Жанр
Sci-Fi, Трилъри, Ужаси
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ, Австралия
Продължителност
2 ч 04 мин
Трейлър на Невидимия (2020)
6 698
Абонирай се за YouTube канала ни
След предполагаемото си самоубийство, Сесилия наследява голяма част от имуществото на любовника си, с когото тя никога не имала добър живот. Около нея започват да се появяват все повече убийства, което я навежда на мисълта, че той е все още жив.
Сесилия е жена в капан от токсична връзка с Адриан Грифин, богат и блестящ учен, който също се оказва манипулативен социопат. Тя най-накрая иска да прекъсни насилствените отношенията и една вечер взема решение да избяга. Докато се укрива при сестра си, получава новината, че нейният насилствен бивш съпруг се е самоубил. Най-накрая може да започне отначало, а освен това наследява значителна част от богатството му. След като поредица от странни инциденти заплашват живота ѝ, нейното психическо здраве започва да се разпада. Тя започва да подозира, че смъртта на бившия ѝ съпруг е измама, с цел да я измъчва по начин, по който никой не може да види. Когато хората около нея започват да умират, тя разбира, че е преследвана от него, който е инсценирал смъртта си и със совите научно експерименти се е превърнал в невидим. Но кой ще ѝ повярва?
Първоначално филма беше планира да бъде съвременна адаптация на едноименната книга на Хърбърт Уелс, която е заснета за първи път през 1933 г. Той трябваше да бъде част от Dark Universe (подобно модела на Marvel). Но след като Мумията с участието на Том Круз не постигна желания успех, плановете за римейка на класическия филм започнаха да утихват. В крайна сметка той бе реализиран от Dark Universe и Blumhouse, но с редица промени. През 2016 г. бе обявено, че Джони Деп ще заеме главната роля на антигероя. Вместо това обаче историята се премества в главната женска героиня на Елизабет Мос.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички