Мошенички от класа (2019)

Актьори
Rebel Wilson, Tim Blake Nelson, Anne Hathaway
Режисьор
Chris Addison
Сценарист
Paul Henning, Stanley Shapiro
Жанр
Комедия
Година
2019
Премиера в България
10 Май 2019
Държава
USA
Продължителност
94 мин.
Трейлър на Мошенички от класа (2019)
4.2 / 5 - 5 vots
1697
6
0
Две жени се опитват да отмъкнат богатството на технологичен бизнесмен. Това е състезание, в което може да спечели само една. Играта е без правила, разрешени са всички женски и подли номера.
Две твърде различни жени, имат една и съща професия: те са мошенички, с еднаква цел, да лъжат богати мъже и да се докопат до колкото се може повече пари. Докато едната е изтънчена професионалистка, прави всичко със стил, то другата обратно, груба колкото килограмите си. В своето съперничество се опитват да докажат, коя е по-добра в маменето, със залог от $ 50 000. За целта планират атака срещу новата си жертва: високотехнологичен предприемач. Те ще ползват всички ресурси и мръсотия, за да постигнат целта си. Който губи залога, ще трябва да изчисти бойното поле, като напусне Френската Ривиера, където от години двете опонентки работят като професионални мошенички.Започва битка с всички сили, в която жените са готови да покажат всичко което могат, за да защитят своята репутация на измамник.
Ан Хатауей и бунтарката Ребъл Уилсън ще бъдат гадните жени в римейк на “От мошеник нагоре” от 1988 г. В него двама мъже се съревновават да измамят привидно безчувствена американска жена и да изгонят съперника си от ловния район на Южна Франция.

В този римейк двете жени ще заемат главните роли на оригиналния филм, но в нов вариант с женски персонаж. Сюжета е актуализиран, като поставя акцент върху две дами, които се опитват да получат пари от забогателия IT предприемач.

Оригиналният “мошеник” от 1988 г. сам и по себе си беше римейк на филма от 1964 г. Bedtime Story, в който участваха Марлон Брандо и Дейвид Нивен.

С участието на

  • Anne Hathaway
    Anne Hathaway
    Ан Хатауей