Откачалка

Категория 5 (2018)

5.118 590 votes
Актьори
Toby Kebbell, Ryan Kwanten, Maggie Grace
Режисьор
Rob Cohen
Сценарист
Jeff Dixon, Scott Windhauser
Снимки
Bulgaria
Жанр
Екшън, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 43 мин
Бюджет
35,000,000
Трейлър на Категория 5 (2018)
5 200
Абонирай се за YouTube канала ни
Професионална екип от крадци нападат държавен резерв на САЩ. По време на атаката срещу съоръжението, ураган от ниво пет се разяжда и разтърсва крайбрежния град. Само метеоролога Уил и Кейси агент на банковия резерв, все още са там, опитвайки се да предотвратят грабежа и случайно да оцелеят в урагана.

The Hurricane Heist (2018)

Екип от 30 отлични крадци, включително хакери и бивши наемници инфилтрира американското правителство в малък крайбрежен град, на брега на който има тайна военна структура на САЩ за да опитат преврат срещу щатската хазна. Възползвайки се от най-големия ураган, който някога е улучил Съединените щати, елитния екип иска да направи акция срещу най-големия банков резерв в САЩ. Целта им е изключителен грабеж от 600 млн. долара. Пристигащия ураган е от опасната пета категория с потенциал да опустоши местността. През пустинния град Кейси, преминава един от конвейерите на дълги разстояния и Уил, гений метеоролог, ще трябва да използва всичките си умения и знанията за да оцелеят в средата на тази “буря на века” и да попречат на тези безмилостни крадци да достигнат своите цели. В тази ситуация ловеца на урагани и агенти на Министерството на финансите са единствените хора, които трябва да остават в града за да спрат крадците.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички