Тенет

Ловът (2020)

6.554 690 votes
Актьори
Betty Gilpin, Ike Barinholtz, Hilary Swank
Режисьор
Craig Zobel
Сценарист
Damon Lindelof, Nick Cuse
Жанр
Екшън, Трилъри, Ужаси
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 30 мин
2 520
Група напълно непознати са въвлечени в смъртоносна игра, в която ще бъдат преследвани и имат един единствен вариант, да бягат. Но една от всички тях решава да действа по свои правила и започва да елиминира един след друг ловците.
Кристъл заедно с единадесет други хора се събужда на поляна в гора, с много въпроси без отговор. Те не знаят къде са, как са се озовали тук и каква им е целта. Много скоро ще разбират какво всъщност се случва, но по болезнения начин: те са били избрани от екстравагантни богаташи, за да служат като жертви за тяхното забавление – ловът. Това е страшна игра, създадена от членове на глобалния елит, които се събират тук, за да ловуват хора за забавление. Но организаторите не са предвидили на какво е способна Кристъл, защото тя избира да бъде “ловец”, обръща играта и започва да накланя везните в нейна полза. Много скоро превръща ловците в жертви. Постепенно всеки един от членовете на елита е елиминират и тя все повече се приближава до загадъчния ръководител на ужасната игра.

 

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички