Смърт край Нил

Кандидатът (2018)

6.110 650 votes
Актьори
Hugh Jackman, J.K. Simmons, Vera Farmiga
Режисьор
Jason Reitman
Сценарист
Jay Carson, Matt Bai
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Драма
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Кандидатът (2018)
829
Абонирай се за YouTube канала ни
Филм за възхода и падението на американския кандидат президент Гари Харт. Той става обект на публичен скандал, който му струва кариерата, дори и семейния живот.
Биографичен филм за американския политик Гари Харт. Фокусът е върху предизборната кампания през 1988 г., в която демократичният сенатор участва в първичните избори и първоначално бе смятан за любим на Демократическата партия на президентските избори.
Гари Харт е политик на Демократическата партия през 1988 г. и бързият му възход изглежда неудържим. Американският сенатор от Колорадо води кампания за назначаването на демократичен кандидат за президент, което прави Гари лидер с голямо предимство и много популярен.
Но след това полетът му рязко свършва, когато се разкрива, че омъженият политик има афера с по-младата Дона Райс. Оттук се развива политически скандал около демократичните надежди, които дълбоко разтърсват не само кампанията, но и кариерата и личния му живот. Съпругата и дъщеря му са засегнати от въпроса. Бързото развиващата се кариера на Гари става неудържима след неговата лична грешка, защото изневярата му става обект на всички медии.

Актьорски състав

 • J.K. Simmons
  J.K. Simmons
  Джей Кей Симънс
 • Hugh Jackman
  Hugh Jackman
  Хю Джакман
 • Vera Farmiga
  Vera Farmiga
  Вера Фармига
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички