Повелителят на дракони
The Flight Attendant

Стюардесата (2020)

7.128 360 votes
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Kaley Cuoco, Zosia Mamet, Michiel Huisman
Сценарист
Steve Yockey
Снимки
White Plains, New York, USA
Жанр
Драма, Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Стюардесата (2020)
87
Абонирай се за YouTube канала ни
Стюардесата Касандра прекарва една нощ с непознат в хотелската му стая, но след като се събужда, го открива мъртъв. Силното главоболие, махмурлука и липсата на всякакви спомени, задават също толкова въпроси колкото и самото убийство. Ами ако тя наистина е убиецът?

Стюардесата Касандра се събужда с дебел махмурлук в хотелската си стая в Банкок. След полета си, тя се срещна с очарователния Алекс, с когото прекара един незабравим ден. Тя наистина няма да го забрави, защото на сутринта когато се събужда, намира безжизненото тяло на Алекс мъртво до нея.

Тя е още повече шокирана, когато установява, че не може да си спомни почти нищо от предната вечер. Касандра решава да не се обажда на полицията и вместо това продължава деня си, като че ли нищо не се е случило. И така тя се връща на работа като стюардеса, но в Ню Йорк е изненадана от агенти на ФБР, които се опитват да разберат, какво се е случило в Банкок. Скоро в паметта ѝ започват да изкачат спомени, случки и ситуации, които я разколебават и започва да се съмнява в себе си. Възможно ли е тя да е убиецът?

Въз основа на едноименния роман написан и публикуван от Chris Bohjalian през 2018 г.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички