Monster Hunter: Филмът
The Father

Бащата (2020)

7.91 980 votes
Актьори
Anthony Hopkins, Mark Gatiss, Olivia Colman
Режисьор
Florian Zeller
Сценарист
Florian Zeller, Christopher Hampton
Снимки
West London Film Studios, London, England, UK
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера
Държава
Англия, Франция
Продължителност
1 ч 37 мин
Трейлър на Бащата (2020)
163
Абонирай се за YouTube канала ни
Капризния и независим старец Антъни отказва всякаква помощ от дъщеря си Ан, в тази напреднала възраст. Когато тя се премества в Париж, той започва да се съмнява в собствения си разум.
Историята на Антъни (Антъни Хопкинс) човек, който постепенно губи разума и представата за реалността поради деменция. Той забравя всичко и всички около себе си. Неговия все по-студен характер е принудил и последната болногледачка да напусне, което подтиква дъщеря му Ан да се грижи за него. Но той отказва да приеме дори и помощ от нея, а освен това, тя планира да се мести в Париж, където да живее с бъдещия си съпруг. Все пак Ан успява да намери някой, който да се грижи за нейния баща и това е Луси. Малките промени в обкръжението му – хората и историите, които е виждал и чувал, скоро се смесват и променят собствения му ум.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички