Дедпул и Върколака

Непобедимите 4 (2023)

Expend4bles
4.842 хил. гласа
Актьори
Jason Statham, Megan Fox, 50 Cent
Режисьор
Scott Waugh
Сценаристи
Kurt Wimmer, Tad Daggerhart
Снимки
Sofia, Bulgaria
Жанр
Екшън, Приключенски, Трилър
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 43 мин
Трейлър на Непобедимите 4 (2023)
10 590
Абонирай се за YouTube канала ни
Групата наемници и тяхната паравоенна организация начело с Барни Рос се е разширила и разполага с нови тактики, стратегии и бойни стилове, правейки я още по-непобедима.

Непобедимите са елитно бойно звено наемници, които действат като защита от всякакъв вид заплаха, дори и космическа да е, това не би ги уплашило. Но дори и те не са вечни и се нуждаят от нови членове, за да подържат световния ред. Към редиците им се присъединяват по-млади бойци (50 Cent, Меган Фокс, Тони Джа). С всички възможни оръжия и военни технологии, те формират екип, който е последната отбранителна линия и последната надежда на света, която се задейства, когато всички други възможности са изчерпани. В случаи на извънредна реакция или заплахи от непреодолими врагове, екипа на Непобедимите се задейства. За това са необходими най-добрите от най-добрите. Но новите бойни стилове и техники изправя екипа пред предизвикателството отново да намери себе си, ако иска да бъде ненадминат.

Бруталният терорист Рахмат заплашва да открадне детонаторите за ядрена бомба от фабриката за химически оръжия на Кадафи в Либия. Агентът на ЦРУ Марш изпраща въоръжения до зъби отряд Барни Рос (Силвестър Сталоун), за да го спрат. За Барни мисията има лични мотиви, защото се предполага, че Рахмат е шефът на наемниците издирва повече от две десетилетия. Мисията в Либия завършва катастрофално – Рахмат не само успява да избяга с детонаторите, но Лий (Джейсън Стейтъм) е изхвърлен от екипа, защото е обвинен за провала на мисията. Докато разчитат на млада кръв, начело с приятелката на Лий Коледа (Меган Фокс), машината за убиване Лий тръгв сам, за да предотврати Третата световна война. Междувременно терористичната организация иска да използва ядрена бойна глава, за да предизвикат конфликт между Русия и САЩ. Барни и екипа му се нуждаят от всички възможни оръжия.

След първите три филма екшън поредицата с най-добрите бойци в историята на киното прекъсна, защото не постигна желания финансов резултат. Нейното бъдещето беше несигурно. През 2014 г. в последната част участваха Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер и Тери Крюс. В края на 2016 г. беше обявено, че е планирана следваща част с познатия екип от специални части, която ще бъде финал. Скоро след това Силвестър Сталоун разкри, че ще бъде продуцент в Expendables 4, където ще реализира своите идеи за екшън филм. След това не се появиха никакви новини относно продукцията. В началото на 2018 г., той подхранваше страстта на феновете с публикации в Instagram, но планираната премиера през 2018 г. не се състоя. Movie Web съобщиха, че снимките на новата лента ще започнат от август 2018 г. Това обаче не може да бъде реализирано, тъй като Силвестър Сталоун се завърна в Рамбо 5: Последна кръв, а все пак той е един от ключовите участници на франчайза. В крайна сметка снимките започнаха през 2021 г. и завършиха октомври на същата година, като сред тях има и такива в София.

С участието на

  • Jason Statham
    Jason Statham
    Джейсън Стейтъм
  • Sylvester Stallone
    Sylvester Stallone
    Силвестър Сталоун