Monster Hunter: Филмът
The Dissident

Дисидентът (2020)

8.111 720 votes
Актьори
Omar Abdulaziz, John O. Brennan, Fahrettin Altun
Режисьор
Bryan Fogel
Сценарист
Mark Monroe, Bryan Fogel
Снимки
Montreal, Quebec, Canada
Жанр
Документален, Криминален, Трилъри
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 59 мин
Трейлър на Дисидентът (2020)
132
Абонирай се за YouTube канала ни
Документален филм за убийството на журналиста Джамал Хашоги, който след като влезе в консулството на Саудитска Арабия, така и никога не излезе от него.

Документалният филм Дисидентът пресъздава историята на Джамал Хашоги, който е работил за американския вестник Washington Post. Когато журналистът изчезва в Истанбул, неговата годеница и помощници от цял ​​свят правят всичко възможно, за да намерят доказателства за убийство и евентуално да разкрият прикриване на убийството на световно ниво.

Джамал Хашоги влезе в консулството на Саудитска Арабия в Истанбул на 2 октомври 2018 г., но така и никога не излезе от него, при което е обявен за безследно изчезнал. Първоначално правителството на Саудитска Арабия отрече всичко, но в крайна сметка трябваше да признае, че Хашоги е бил убит от специален отряд в сградата на консулството. Документалният филм на носителя на Оскар Брайън Фогел (Icarus) проследява частите от пъзела на жестокото убийство. Но винаги се появяват пречки по пътя на разследването, дори и когато той има достъп до доказателства от турското правителство.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички