The Devil All the Time

Дяволът през цялото време (2020)

7.188 230 votes
Актьори
Donald Ray Pollock, Tom Holland, Bill Skarsgård
Режисьор
Antonio Campos
Сценарист
Paulo Campos, Antonio Campos
Снимки
33 W 10th Street, Anniston, Alabama, USA
Жанр
Драма, Криминален, Трилъри
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 18 мин
90
В едно малко градче се очертават насилие и изкупление. Арвин (Том Холанд) израства тук между религиозни фанатици, психопати и корумпиран шериф. Всички те се преплитат в една история, развиваща се в продължение на две десетилетия.

След края на Втората световна война боевете може да са приключили, но насилието продължава през 50-те години дори в малък град в щата Охайо. Той се намира в средата на разрушената ничия земя на американския Среден Запад. Тук се пресичат пътищата на няколко души с тъмно минало и още по-тъмни намерения. В следвоенния режим Арвин (Том Холанд) израства като насилствен младеж, който е готов да направи всичко за семейството си. Баща му Уилард е преживял невъобразими зверства в Тихоокеанската война и се опитва на всяка цена да спаси живота на тежко болната си втора съпруга Шарлот. Самият Арвин просто иска да остави това място и да избяга от насилието. През 60-те години той все още носи миналото в себе си.

Дори шериф Лий, който трябваше да спазва закона, има много проблеми като корумпиран полицай, да не говорим за двойката серийни убийци Карл и Санди. Към всички тях се присъединява един проповедник, от когото злите сили не бягат твърде далеч. Скоро Арвин ще трябва да вдигне сам на оръжието.

Базиран на едноименния роман на Доналд Рей Полък.

Актьорски състав

 • Tom Holland
  Tom Holland
  Том Холанд
 • Haley Bennett
  Haley Bennett
  Хейли Бенет
 • Bill Skarsgård
  Bill Skarsgård
  Бил Скарсгард
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички