Повелителят на дракони
The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Заклинанието 3: Демоничният убиец (2021)

Актьори
Vera Farmiga, Julian Hilliard, Patrick Wilson
Режисьор
Michael Chaves
Сценарист
David Leslie Johnson-McGoldrick
Снимки
USA
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Заклинанието 3: Демоничният убиец (2021)
7 665
Абонирай се за YouTube канала ни
Базиран на истинският случай в досиетата на Уорън от 1981 г.: Ед и Лорейн разследват и защитават в съда убиец, за който се твърди, че е бил по контрола на демон, за да извършва престъпления.

Двойката изследовател Ед и Лорейн Уорън разследват свръхестествени събития и често биват призовавани в обитавани от духове къщи, за да помогнат на изплашените семейства да се отърват от ужаса в собствените си домове. Те са видели много в хода на своята необикновена работа, но последният им случай е едно толкова необичайно убийство, пред което дори и опитните следователи на паранормалното настръхват. Това е един случай, с който не само стават известни, но и особено убийство, което привлича вниманието на обществения интерес.

През 1981 г. докато се бориха за малкия Дейвид, демонът напуска тялото на момчето, но търси ново тяло, с което да може да извърши своите ужасни дела. От този момент Арне, който е приятел на сестрата на Дейвид е под контрола на паранормалното същество. Арестуваният и заподозрян Арне е изправен пред правосъдието и за първи път в историята на американската юриспруденция се демонстрира демонично влияние като защита на неговото престъпление.

Третия филм e базиран на истинското съдебно дело на Arne Cheyenne Johnson, което беше известно и като делото “Devil Made Me Do It”. След убийството на хазаина си, в защита се твърди, че е бил контролиран от демон и следователно не носи отговорност за действията си. 11-годишният David Glatzel по-рано е носил демона в себе си. На 24 ноември 1981 г. Джонсън е осъден за непредумишлено убийство в Брукфийлд, Кънектикът.

С участието на

  • Vera Farmiga
    Vera Farmiga
    Вера Фармига
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички