Смъртта може да почака
The Boss Baby: Family Business

Бебе Бос 2: Семейни работи (2021)

5.910 920 votes
Актьори
Alec Baldwin, Amy Sedaris, James Marsden
Режисьор
Tom McGrath
Сценарист
Tom McGrath, Marla Frazee
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на Бебе Бос 2: Семейни работи (2021)
15 637
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Бебе Бос 2: Семейни работи (2021)
Тим и малкият му брат се завръщат в продължението на анимационния филм от 2017 г., който разказваше за очарователното бебе, което от раждането си, се превръща в покровител на целия дом, облечено в бизнес костюм, то е шефът на всички.

Тим, който трябваше да се обедини с по-малкия си брат, бебето шеф, малкия таен агент, за да възстанови семейния мир, е израснал точно както брат си и сестра си. На възрастни години двамата се разделиха. Докато бебето шеф Тед се превърна в истински шеф, изпълнителен директор, Тим се ожени и стана баща. Неговото примерно семейство включва многофункционалната съпруга Карол,  супер интелигентната му 7-годишна дъщеря Табита и сладкото бебе Тина. Табита е най-добрата в класа и гледа на чичо си Тед, като на човека, на който иска да прилича. Като интелигентна и упорита, тя  отива да учи в специално училище – Центърът за напреднали деца на Acorn, за да бъде успешна точно като чичо си. Баща ѝ се притеснява, че може да изпусне детството си, ако започне да следва амбициите си. Обаче се оказва, че не тя, а бебето Тина е таен агент на Организацията за бебета BabyCorp и разкрива мрачна тайна в училището на Табита, която е свързана не с някой друг, а с д-р. Армстронг, училищния директор. Новият заговор принуждава отчуждените братя и останалата част от семейството да се обединят по неочакван начин.

Продължението е вдъхновено от успешната едноименна книга написана и илюстрирана от Марла Фрази.

 

Всички части

  1. Бебе Бос (2017)
    Бебе Бос (2017)
  2. Бебе Бос 2: Семейни работи (2021)
    Бебе Бос 2: Семейни работи (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички