Лигата на справедливостта на Зак Снайдър
The Bears' Famous Invasion of Sicily

Чутовното нашествие на мечките в Сицилия (2019)

7.21 230 votes
Актьори
Leïla Bekhti, Jean-Claude Carrière, Thomas Bidegain
Режисьор
Lorenzo Mattotti
Сценарист
Thomas Bidegain
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
Франция, Италия
Продължителност
1 ч 22 мин
Трейлър на Чутовното нашествие на мечките в Сицилия (2019)
139
Абонирай се за YouTube канала ни
Адаптация на приказката за мечките от Сицилия, която разказва за крал Леонс, който в търсене на сина си, встъпва в битка срещу армията на злия херцог.

Много отдавна група мечки живели в планините на Сицилия под командването на крал Леонс. Един ден по време на риболов на реката, синът му Тонио попада в силно течение, което го влачи до близкия град, където живеят хората. Поразен от мъка Леонс пренебрегва задълженията си на лидер и когато настъпва суровата зима, мечките нямат достатъчно храна за да оцелеят. Леонс предлага да отидат в градчето на хората, където могат да ядат и да търсят Тонио. Но техният голям враг, херцога на Сицилия, приема техния ход за инвазия и насочва войските си срещу мечките. За щастие мечките са подпомогнати от магьосника на херцога – Де Амброзис. Многократно унижават от своя господар, той решава да помогне на мечките в битката срещи хората.

Приказка за мечките от Сицилия, която показва срещата им с армията на злия херцог и връзката между хората и животинското царство.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички