The Beach Bum (2019)

5.514 760 votes
Актьори
Matthew McConaughey, Isla Fisher, Snoop Dogg
Режисьор
Harmony Korine
Сценарист
Harmony Korine
Снимки
Miami, USA, Florida
Жанр
Комедия
Година
2019
Премиера
Държава
Швейцария, Англия, Франция, САЩ
Продължителност
1 ч 35 мин
322
Да живее със стил, е единственото нещо, на което Moondog е посветен. Бунтар и измамник с очарователна усмивка, той налага свои собствени правила, докато нещастията го принуждават да се промени.

Плажният безделник

Симпатичния Moondog е истински живопис на плажа, който се промъква под слънчевите лъчи на Флорида и въпреки, че е поетичен гений, той е посветил живота си само на жените и наркотиците. За щастие, красивата му и богата съпруга Мини го обича именно по тази причина. Мнозина биха казали, че живее като скитник, но всъщност със своя бунтарски дух, той оформя живота си според собствените си правила.

Тази безгрижна фаза свършва рязко, когато Мини е убита в трагичен инцидент и е заявила, че Moondog ще получи част от нейното величествено наследство, едва когато завърши книгата си. Проблема е, че Moondog е започнал книгата преди много години, а е планувал за я завърши само за една. Това което му липсва, е нужнто вдъхновение. Така че започва да го търси, като попада на най-странните хора и се препъва в най-абсурдните ситуации.

Актьорски състав

 • Matthew McConaughey
  Matthew McConaughey
  Матю МакКонъхи
 • Zac Efron
  Zac Efron
  Зак Ефрон
 • Jonah Hill
  Jonah Hill
  Джона Хил