Мулан

Батман (2021)

Актьори
Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano
Режисьор
Matt Reeves
Сценарист
Bill Finger, Peter Craig
Снимки
Watford, England, UK
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Батман (2021)
645
Абонирай се за YouTube канала ни
Робърт Патинсън влиза в ролята на Брус Уейн известен като Батман, а Зоуи Кравиц ще бъде видяна като Жената котка.

За сюжета се знае малко и дори това не е официална информация. Сигурно е, че това няма да е история за произхода на героя и той ще бъде още начинаещ с работата си като борец за справедливост. В разказът ще бъде включена и детективска история. Знаем също, че сравнително неопитния тъмен рицар ще срещне редица свои противници като Жената-котка, Ридлер, Пингвина и криминалния бос Кармин Фалконе. Батман няма да остане сам в борбата с тези злодеи, комисаря Гордън ще му помогне, а също и довереният иконом Алфред в пещерата на прилепа.

Според сегашния статус супергероят не трябва да става част от DC вселената, а това ще бъде самостоятелен филм. Говори се, че ще бъде първата част от нова трилогия.

Проектът е разработван дълго време след Лигата на справедливостта (2017) и първоначалните планове бяха Бен Афлек да продължи с ролята си, но проблемите с алкохолизма на актьора малко по-малко го отстраниха от проекта.

Робърт Патинсън получи новината за главната си роля по време на първия си ден на снимките на Тенет (2020). Когато за първи път облече костюма на мрачния супергерой, Патинсън разкри, че се чувства наистина могъщ.

Снимките започнаха през януари 2020 г. в Лондон, а кино изданието е насрочено за юни 2021 г.

Актьорски състав

 • Colin Farrell
  Colin Farrell
  Колин Фарел
 • Zoë Kravitz
  Zoë Kravitz
  Зоуи Кравиц
 • Andy Serkis
  Andy Serkis
  Анди Съркис
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички