Бързи и яростни 9
The Babysitter: Killer Queen

Детегледачката 2: Кралицата убиец (2020)

5.829 120 votes
Актьори
Judah Lewis, Jenna Ortega, Samara Weaving
Режисьор
McG
Сценарист
Brad Morris, Dan Lagana
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Комедия, Ужаси
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 41 мин
Трейлър на Детегледачката 2: Кралицата убиец (2020)
269
Абонирай се за YouTube канала ни
Две години след сблъсъка между Коул и сатанинския култ на детегледачката му Бий. Докато Коул се опитва да забрави мрачните събития, неговите стари врагове неочаквано се появяват.

Изминали са две години откакто Бий (Самара Уивинг), детегледачката на Коул, подклади сатанинска секта срещу него. Той все още страда от събитието, но се опитва да забрави травмата, като се фокусира в преборване на подигравките в гимназията. И без това никой не му вярва, защото Бий и нейните приятели изчезнаха безследно след инцидента. Единствено неговата съседка и най-добра приятелка Мелани вярва, че това не са измислици.

Най-важно е да се гледа напред и затова Мелани го убеждава да дойде на планираното парти до езеро. Но тогава старите му врагове около Бий и Алисън (Бела Торн) неочаквано се завръщат с нови сили. За пореден път Коул трябва да използва всичкия си ум, за да се защити, надхитри злото и преживей нощта.

Продължение към филма на ужасите The Babysitter от 2017 г. от McG, който отново застава начело на тази втора част със същия актьорски състав.

 

С участието на

  • Bella Thorne
    Bella Thorne
    Бела Торн
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички