Смърт край Нил

Невероятния живот на Енцо (2019)

7.622 330 votes
Актьори
Kevin Costner, Milo Ventimiglia, Amanda Seyfried
Режисьор
Simon Curtis
Сценарист
Garth Stein, Mark Bomback
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Драма, Комедия
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Невероятния живот на Енцо (2019)
3 397
Абонирай се за YouTube канала ни
Енцо е едно рядко срещано куче, което спорен собственика си Дени, всъщност е човек. То иска да научи всичко за живота на хората и го прави толкова добре, че вече може да предвиди грешните стъпки, по които ще поеме Дени. Какво може да направи дори най-необикновено куче, ако трябва да промени живота на своето семейство?

Енцо е куче с безстрашен дух и заедно със своята уникална природа, която го отличава от останалите животни от неговия вид, той пресича пътя си с Дени – мъж, посветен на автомобилните спортове, за който се предвижда обещаващо бъдеще като шофьор. Между двамата ще се създаде връзка, необяснима и едновременно истинска, между куче и човек.

Енцо вярва в една монголската легенда, че ако научи достатъчно добре за живота на хората, в следващия си живот може да се прероди като човек. Той иска да бъде подготвен възможно най-добре и за това прекарва времето си в наблюдение на хората около него и иска да разбере философията на живота. Всеки ден се опитва да научи все повече за хората и да развие собствена човешка личност. Особено полезна за него е телевизията, в която най-вече гледа голямата страст на Денис: състезания с автомобили. Въпреки че все още е куче, с внимателно наблюдаване на ежедневието може да промени живота на своя господаря към нещо по-добро.

Но кой би си помислил, че състезанията също учат любознателния Енцо? Защото някои от триковете и техниките, които пилотът използва на пистата на Формула 1, също могат да им помогнат да направят по-успешни пътища на живота си.  

Междувременно Дени е изправен пред изпитания, които живота му поставя на всяка негова стъпка. Посредством мислите на домашния любимец, зрителя може да разбере, как това величествено куче ще вложи всичките си сили, за да направи живота на новото си семейство по-щастлив, въпреки неуспехите, които са на път.

Въз основа на романа “Изкуството да се състезаваш в дъжда” на Гарт Стайн. Историята съчетава различни чувства и ситуации, като болка, свобода, обич и риск.

С участието на

  • Amanda Seyfried
    Amanda Seyfried
    Аманда Сейфрид
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички