G.I. Joe: Змийски очи
The Angry Birds Movie 2

Енгри бърдс: Филмът 2 (2019)

6.423 130 votes
Актьори
Jason Sudeikis, Leslie Jones, Josh Gad
Режисьор
John Rice, Thurop Van Orman
Сценарист
Eyal Podell, Peter Ackerman
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
Финландия, САЩ
Продължителност
1 ч 37 мин
Трейлър на Енгри бърдс: Филмът 2 (2019)
7 527
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Енгри бърдс: Филмът 2 (2019)
Трейлър на Енгри бърдс: Филмът 2 (2019)
В продължението на анимационния филм Енгри бърдс, мира на острова ще бъде нарушен от нов леден противник, който иска да превземе родината на "разгневените птици".

Втората част на приключенията на най-гневните птици на планетата. В тази част, продължава историята на чревната птица с лоши проблеми на темпераментност Ред, която не е особено дружелюбна, заедно с двамата си приятелите – хиперактивната жълта птица Чък  и заоблената черната птица Бомбата. Те са намерили мир с прасетата от последното им приключение. Въпреки това, крадецът на яйцата и самия крал на прасетата Ленър, все още мисли за отмъщение, заради опустошения му остров.

Прекрасния остров на птиците, който се къпи едновременно от вода и слънчеви лъчи, винаги е бил апетитно желание за всички, които не живея там. Ето защо без никой да подозира, в далечния хоризонта се крие много различна заплаха: загадъчна лилава птица на име Зета, която е изтощена от хладната си родина в ледените полярни райони и за това таи надежди за слънчевия остров на Енгри бърдс. Птиците и прасетата трябва неохотно да се обединят и да съберат супер екип с всякакви технически трикове, за да спасят родината си.Ясно е, че ще застанат срещу плановете ѝ за завладяване, ще вдигнат тежките катапулти, за да не ѝ оставят острова без борба.

Това е продължение на анимацията Енгри бърдс, която се основава на играта Ядосани птици.  Първата част удари през кината 2016 г. с голям успех.

С участието на

 • Bill Hader
  Bill Hader
  Бил Хейдър

Всички части

 1. Angry Birds: Филмът (2016)
  Angry Birds: Филмът (2016)
 2. Енгри бърдс: Филмът 2 (2019)
  Енгри бърдс: Филмът 2 (2019)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички