IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Аз съм ти, Адриана (2012)

6.6
Красивата Адриана изживява безгрижно младините си, с идеята да изпита колкото е възможно, повече удоволствие, без да мисли за последиците. Като възрастна жена изпитва угризения от някогашното си "аз". В този мрачен момент се появява нейна утеха, която не е съвсем случайна!

Добре дошли в Марвен (2018)

6
Биографичен филма за Марк Хоганкамп: той е атакуван от няколко души, в следствие на което претърпява кома и си загубва паметта. Като човек без спомени, без никакво минало, той създава макет на град, с който твърде много се отдалечава от реалността.

478 Последици (2017)

5.7
Арнолд Шварценегер играе мъж, който загубва жена си и детето си в резултат на самолетна катастрофа, чиито полет е ръководен от невнимателен диспечер. Година по-късно той е решен да отмъсти на този, който е отговорен за трагичния случай.

Любовта прилича на теб / Ask Sana Benzer (2015)

Ali е трудолюбив човек, рибар както и има наследен ресторант. В малко рибарско селище се появя една мистериозна жена - Дениз. Младата жена е обърнала гръб на миналото и иска да започне нов живот. Ali си пада по нея, защото тя надминава дори най-смелите му очаквания. Но за нещастие двойката се държи на една крехка основа, защото спомените от миналото скоро заплашват любовта на двамата
3.8

Бащи и дъщери / Fathers and Daughters (2015)

При инцидент Джейк загубва съпругата си, а травмата го лишава от способност да се грижи за дъщеря си Кейти. След 25 години, Кейти страда поради липсва на детство, както и има дълг към банките. Тя е влюбена в един мъж, но не знае какво да прави.
7.1

Макс / Max (2015)

Филма ни разкрива действителните събития около кучето Макс,.То заедно със стопанина си, Кайл са били в Афганистан. След смъртта на Кайл, кучето е върнато на брат му Джъстин, който го изпозлва за да разбере какво се е случило.
6.8

Meadowland (2015)

Сара и Фил са загубили сина си. Сара прима лекарства за да може да спи, а Фил, който е полицай, постепенно започва да не прави разлика между добро и зло.
5.8

Тъмни тайни / Dark Places (2015)

Либи е видяла убийството на своето семейство, за което е обвинен брат й. След 25 години тя трябва да си върне си болезнените спомени за да докаже неговата невинност.
6.2

Магистрала 10 / N.H 10 (2015)

Мийра има травмата от нападение от мъже, която не може да преодолее. Тя отива на почивка заедно с Арджун, където спомените ги подтиква да се забъркат с много неприятности.
7.2