Черната вдовица

Такси 5 (2018)

4.77 910 votes
Актьори
Franck Gastambide, Bernard Farcy, Malik Bentalha
Режисьор
Franck Gastambide
Сценарист
Stéphane Kazandjian, Franck Gastambide
Снимки
France, Paris
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
Франция
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Такси 5 (2018)
26 932
Абонирай се за YouTube канала ни
Полицейски служител в Марсилия ще се обедини с опасен шофьор на митичното бяло такси, за да спрат италианския разбойници, които извършват бързи грабежи с мощно Ферали.
Силвайн Маро супер ченге от Париж и изключителен шофьор. Против волята си, то се премества в общинската полиция в Марсилия. Бившият комисар Гибер, е станал кмет на града и най-нисък в избирателните секции, ще му повери важна мисия – трябва да спре италианска банда, която е специализирана в крадене на бижута с помощта на мощно Ферари. Но за да постигне това, той няма друг избор освен да си сътрудничи с с великия племенник на прочутия Даниел, Еди Макуф – най-лошия шофьор в Марсилия, но единствения, който разполага с легендарното бяло такси.
След 20 години от първия филма, който бе издаден през април 1998 г., сега се появява отново за да запали 20 свещи и да даде живот на култова сага на френското кино. Тогава компанията на Люк Бесон, EuropaCorp, че филма ще придобие такъв успех. Десет години след четвъртата част, франчайзът се връща на екрана.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички