G.I. Joe: Змийски очи
Star Wars: The Bad Batch

Star Wars: The Bad Batch (2021)

8.49 740 votes
Сезон 1
16 епизода
Актьори
Ming-Na Wen, Michelle Ang, Dee Bradley Baker
Сценарист
Dave Filoni, Jennifer Corbett
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Star Wars: The Bad Batch (2021)
54
Абонирай се за YouTube канала ни
Сериалът следва действията на Клониран отряд 99: елитна бойна единица от 5 клонинга със специални умения, които се противопоставят на заповедите, играейки по свои собствени правила.

Анимационния сериал е пряко свързан със завземането на властта на император Палпатин от Отмъщението на ситите, а действията се фокусират около елитния Отряд от клонинги 99, който бе представен във Войните на клонираните. Това са 4 специално подбрани генетично модифицирани клонинги, които превъзхождат обикновените хора и както следва от името им 99, те се равняват на цяла армия. Всеки един от тях има специални умение и военен опит: Wrecker има невероятна мускулна сила, Crosshair е феноменален снайперист, Tech е технически гений, а Hunter е роден да бъде лидер. По-късно, по време на събитията във Войните на клонираните, е добавен Ехо, който няма никакви специални умения, но беше измъчван и превърнат в киборг.

Този отряд винаги е имал репутацията на неподчиняващ се и понякога избира сам своите цели и задачи. Сега те са засегнати от заповед 66, според която всички клонинги трябва да унищожат своите съюзници джедаи, превръщайки Палпатин в император на галактиката. Докато Империята се заражда, тези клонинги ренегати искат да намерят своето място в света и да правят това, което смятат за необходимо.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички