Лигата на справедливостта на Зак Снайдър
Stalin's Couch

Диванът на Сталин (2016)

4.6190 votes
Актьори
Gérard Depardieu, Paul Hamy, Emmanuelle Seigner
Режисьор
Fanny Ardant
Сценарист
Jean-Daniel Baltassat, Fanny Ardant
Снимки
Curia, Aveiro, Anadia
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
Държава
Франция, Русия, Португалия
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Диванът на Сталин (2016)
904
Абонирай се за YouTube канала ни
Сталин е изпратен на почивка за няколко дена, заедно с любовницата си и млад художник, който ще трябва да илюстрира неговата слава. Интриги и предателство за оформят между тримата, за които никой не е очаквал.

Stalin’s Couch (2016)

Тъй като лекарите препоръчват на Сталин почивка, той заминава за средата на гората, където ще отседне за три дни в изолиран замък. Той е придружен от дългогодишната си любовница, Лидия. В офиса, където той спи, има диван, който изглежда като от музея Фройд в Лондон. Сталин я моли, да играе ролята на негов психотерапевт. От страх да не си навлече гнева му, тя се съгласява. През деня, младия художник, Данилов трябва да създаде безсмъртен паметник, който ще е олицетворение на неговата слава. Лидия е завладяна от чара на младия мъж и Сталин най-сетне забелязва това. Опасни и смутителни връзка се оформят между тримата. Следват предизвикателство за оцеляване, страх и предателство.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички