Светът на Марни (2018)

5.6660 votes
Актьори
Erik Borner, Axel Prahl, Alexandra Neldel
Режисьор
Wolfgang Lauenstein, Christoph Lauenstein
Сценарист
Wolfgang Lauenstein, Christoph Lauenstein
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
Белгия, Германия
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Светът на Марни (2018)
640
Абонирай се за YouTube канала ни
Дебелата и разглезена домашна котка Марни е въвлечена в престъпените. В хода на своето смело приключение ще намери няколко приятели -магаре, страхливо куче и петел, който иска да избяга от претенциозните си кокошки.

Марни е дебела и наивна котка, която е  напълно доволна от живота в стоя дом, защото с нея се отнасят като с истинска принцеса. Може би и точно за това тя никога не е напускала своя дом. В собствената си стая тя има тонове играчки и огромен телевизор,  пред който стои цял ден и се забавлява с любимия си криминален сериал. Тя познава света само от ТВ сериалите и за нея големия свят е едно чуждо и непознато място. Котката винаги е искала да бъде детектив, да разследва света, но за да направи това, трябва да напусне къщата.

Това най-накрая се променя, след като става свидетел на грабеж. Когато грабежите в квартала се натрупват, тя най-накрая решава да изясни случая и да напусне защитения си дом. Тъй като обича детективските истории, Марни е развълнувана, но скоро ще осъзнае, че реалността не следва същите правила, като нейните любими сериали.  Престъпника преследва дебелата котка от нейния дом, при което тя намира помощ от 3 екстравагантни животни: срамежливо куче пазач, което се преструва на опасно, магаре (или зебра), което мечтае да бъде циркова звезда и невротичен петел, който е травмиран от своите претенциозни кокошки. Четиримата са несправедливо обвинени в кражба, което е началото на комично приключение за да докажат своята невинност.

Въз основа на приказката “Бременските музиканти”, която разказва историята на отегчена котка и нейните приятели, които търси голямо приключение.