Повелителят на дракони
Spiral

Спиралата: Убийствен пъзел продължава (2021)

Актьори
Morgan David Jones, Ali Johnson, Samuel L. Jackson
Режисьор
Darren Lynn Bousman
Сценарист
Pete Goldfinger, Josh Stolberg
Снимки
Toronto, Ontario, Canada
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Спиралата: Убийствен пъзел продължава (2021)
2 092
Абонирай се за YouTube канала ни
Детектив Зик работи в сянката на баща си Маркус (Самюъл Джаксън), като се опитва да залови убиеца Джон Крамер. Приближавайки се все повече до него, открива че той има нещо общо с баща му, който въпреки че е негова мишена, е единствения жив.

Нюйоркският полицейски служител Зик и неговият партньор разследват жестока серия убийства, които са предимно негови полицейски колеги. Рисунките на спирали, оставени на местопрестъпленията, са първата улика, която може да служи за установяване самоличността на убиеца. Убийствата са свързани не само със зловещото минало на града, но и с прословутия убиец Джон Крамер.

Зик потегля по сянката на баща си Маркус (Самюъл Джаксън), полицейски ветеран, който също е участвал в това разследване и се е превърнал в мишена на опасния убиец. Но кой се крие зад маската на убиеца? Скоро Зик открива баща си, който трябва да признае, че убиецът играе перфидна игра с него. Дълбаейки в мистерията, Зик се приближава до психопата, но накрая се оказва, в капана на неговата смъртоносна игра.

След пауза от 7 години франчайзът Saw продължи през 2017 г. под заглавието Jigsaw. Това обаче не е пряко продължение на предишните 8 филма. Вместо това е разказана независима история, която въпреки това трябва се вписва във франчайза. Тази част е написан от сценаристите на Jigsaw.

spiral 2021

 

С участието на

  • Samuel L. Jackson
    Samuel L. Jackson
    Самюъл Джаксън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички