Шпионски бъркотии (2019)

6.826 640 votes
Актьори
Will Smith, Tom Holland, Karen Gillan
Режисьор
Troy Quane, Nick Bruno
Сценарист
Cindy Davis, Lucas Martell
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Шпионски бъркотии (2019)
6 775
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Шпионски бъркотии (2019)
Ланс е най-добрия таен агент - умен и с привлекателна външност, редица пъти е спасявал света благодарение на гениалния Уолтър - един перфектен изобретател, но като човек в личен план е доста труден. Те трябва да се обединя в екип, за да спасят света.

Spies in Disguise

Ланс Стърлинг работи в света на международния шпионаж с високото напрежение. Той е готин, очарователен и умел, накратко най-добрия таен агент в света. Досега овладява всяка една мисия с умения, чар и хладнокръвие. Безброй пъти е спасявал света от разрушение и всеки път е правил това с неговия неповторим елегантен стил. Винаги е пълен с изобретения и изненади, когато става дума за спасяването на Земята. В мисиите си разчита на джаджите на Уолтър, който е пълна противоположност на Ланс: тромав интроверт, в отношенията с близките е доста труден, но е истински гений, когато става дума за изобретяването на нови приспособления за разузнавателни мисии. Двамата са напълно различни, но всеки по свой индивидуален начин е необходим за тайните служби.

Изведнъж, когато се случват неочаквани събития, Уолтър и Ланс ще трябва да се доверят един на друг. Налага се да работят по един нов начин, който заплашва мисията, както и създаване на много бъркотии. Ако тази странна двойка не може да се научи да работи в екип, това ще има катастрофални последици за цялата планета. Ще успеят ли двамата толкова различни агенти заедно да спасят света, преди да е станало твърде късно?

Базиран от късометражната анимация Pigeon Impossible (2009).

Актьорски състав

 • Will Smith
  Will Smith
  Уил Смит
 • Karen Gillan
  Karen Gillan
  Карън Гилън
 • Tom Holland
  Tom Holland
  Том Холанд