Спайдър-мен: Далече от дома (2019)

Актьори
Tom Holland, Zendaya, Angourie Rice
Режисьор
Jon Watts
Сценарист
Stan Lee, Steve Ditko
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Спайдър-мен: Далече от дома (2019)
5 / 5 - 2 vot
2699
20
1
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Спайдър-мен: Далече от дома (2019)
Установена е загадъчна атака от опасни чудовища наречени Елементали. Приятелски настроения супергерой не може да се пребори с противниците, които не са по неговите сили. Появата на неизвестния Мистерио вдъхва повече надежда в битката. Изглежда че той има сили, които не са за подценяване и като че ли не за първи път среща извънземните?

Питър Паркър решава да остави героичността си настрани за няколко седмици и отива на екскурзия до Европа с приятели и съученици от гимназията. Той смята този път дори да не носи костюма на “човека паяк”. Те са особено доволни от двуседмичното пътуване до Венеция и Лондон, но неочаквано се появява Ник Фъри, който изглежда че ще го наеме за важна мисия. Тайнствени същества наречени Елементали, изградени от пясък, камък, вода и огън, се простиват в цяла Европа, срещу които хората трябва да се борят. С неохота и по принуда, Питър Паркър отново става СпайдърМен и трябва да потърси помощ от S.H.I.E.L.D. Във Венеция водно чудовище създава хаос и опустошение. Докато Питър се чувства безсилен срещу него, от нищото се появява непознат мъж със суперсили, който го спасява: Мистерио.

Питър ще бъде далече от дома си в Ню Йорк: Прага, Венеция, Лондон, Либерец, Хертфордшир и други.

Продължение на филма от 2017 г. Спайдър-Мен: Завръщане у дома, оформен в Марвел кино вселената, а актьорът Том Холанд отново ще бъде Петър Паркър. Първата поява на актьора е в Първият отмъстител: Войната на героите (2016). Това е четвърта част от новите епизоди на супергероя, които започнаха през 2012 година. Плановете за продължението бяха обявени в края на 2016 г. – повече от половин година преди предишния филм.

Специфичното на тази част е факта, че това е първият филм, който следва тайните на Отмъстителите 4: Края. Тъй като с него приключи третата фаза на кино вселената на Марвел, то това продължение води до фаза 4 на MCU. В това отношение трейлъра се появи преди този на Avengers 4 и разбира се беше претърсен в детайли и за улики, които биха разкрили нещо за финала на Avengers.

 

Актьорски състав

 • Tom Holland
  Tom Holland
  Том Холанд
 • Samuel L. Jackson
  Samuel L. Jackson
  Самюъл Джаксън
 • Jake Gyllenhaal
  Jake Gyllenhaal
  Джейк Джилънхол
 • Jon Favreau
  Jon Favreau
  Джон Фавро

Всички части

 1. СпайдърМен: Завръщане у дома (2017)
  СпайдърМен: Завръщане у дома (2017)
 2. Спайдър-мен: Далече от дома (2019)
  Спайдър-мен: Далече от дома (2019)