Круд 2: Нова епоха
Space Jam: A New Legacy

Космически забивки 2: Нови легенди (2021)

4.436 200 votes
Актьори
LeBron James, Don Cheadle, Zendaya
Режисьор
Malcolm D. Lee
Сценарист
Steve Rudnick, Leo Benvenuti
Снимки
Ohio Mansion, Akron, Ohio, USA
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Космически забивки 2: Нови легенди (2021)
4 151
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Космически забивки 2: Нови легенди (2021)
ЛеБрон Джеймс и синът му са отвлечени от изкуствен интелект. Единствения начин да се върнат, е да победят дигиталния му баскетболен отбор.

Баскетболната суперзвезда ЛеБрон Джеймс всъщност води щастлив живот със съпругата си Камия и децата си. Но връзката му с 16-годишния Дом започва да се пропуква, тъй като той не се интересува толкова от спорта на баща си, а повече от видео игри.

Един ден след малък спор, Дом слиза на неправилния етаж и попадат на дата център. Изкуствения интелект Al-G, който управлява домейна и дата центъра, осъзнава техническите си възможности и бързо отвлича Дом и баща му във виртуален свят, за целите на своите безкористни амбиции. За да се върне у дома и да спаси сина си, той трябва да победи могъщия дигитален отбор на Al-G в баскетбол, в противен случай никога няма да бъде освободен. Добрата новина е, че героите на Шантави рисунки вече имат опит в тези нестандартни мачове. Баскетболистът ще обедини сили с Бъгс Бъни, Лола Бъни и останалите герои за да се изправи срещу шампионите на Al-G в известния турнир Космически забивки.

Продължение на култовата комедия от 1996 г., в която Леброн Джеймс е на мястото на Майкъл Джордан.

След успеха на първата част, започна да се говори за продължение. Това обаче не се случи, защото Майкъл Джордан отказа да се върне обратно в него. След това започнаха да се въртят различни идеи, свързани с други спортисти, като пилоти Джеф Гордън, голф спортиста Тайгър Уудс и скейтбордиста Тони Хоук.

През 2014 г. най-накрая продължението на Space Jam с баскетболиста ЛеБрон Джеймс беше обявено, но отново трябваше да измина няколко години. Снимките започнаха през лятото на 2019 г.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички