Повелителят на дракони
Space Jam: A New Legacy

Космически забивки 2: Нови легенди (2021)

Актьори
Don Cheadle, LeBron James, Sonequa Martin-Green
Режисьор
Malcolm D. Lee
Сценарист
Tony Rettenmaier, Juel Taylor
Снимки
Ohio Mansion, Akron, Ohio, USA
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Космически забивки 2: Нови легенди (2021)
946
Абонирай се за YouTube канала ни
ЛеБрон Джеймс и синът му са отвлечени от изкуствен интелект. Единствения начин да се върнат, е да победят дигиталния му баскетболен отбор.

Баскетболната суперзвезда ЛеБрон Джеймс всъщност води щастлив живот със съпругата си Камия и децата си. Но връзката му с 16-годишния Дом започва да се пропуква, тъй като той не се интересува толкова от спорта на баща си, а повече от видео игри.

Един ден след малък спор, Дом слиза на неправилния етаж и попадат на дата център. Изкуствения интелект Al-G, който управлява домейна и дата центъра, осъзнава техническите си възможности и бързо отвлича Дом и баща му във виртуален свят, за целите на своите безкористни амбиции. За да се върне у дома и да спаси сина си, той трябва да победи могъщия дигитален отбор на Al-G в баскетбол, в противен случай никога няма да бъде освободен. Добрата новина е, че героите на Шантави рисунки вече имат опит в тези нестандартни мачове. Баскетболистът ще обедини сили с Бъгс Бъни, Лола Бъни и останалите герои за да се изправи срещу шампионите на Al-G в известния турнир Космически забивки.

Продължение на култовата комедия от 1996 г., в която Леброн Джеймс е на мястото на Майкъл Джордан.

След успеха на първата част, започна да се говори за продължение. Това обаче не се случи, защото Майкъл Джордан отказа да се върне обратно в него. След това започнаха да се въртят различни идеи, свързани с други спортисти, като пилоти Джеф Гордън, голф спортиста Тайгър Уудс и скейтбордиста Тони Хоук.

През 2014 г. най-накрая продължението на Space Jam с баскетболиста ЛеБрон Джеймс беше обявено, но отново трябваше да измина няколко години. Снимките започнаха през лятото на 2019 г.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички