За душата (2020)

8.2420 votes
Актьори
Jamie Foxx, Quest Love, Tina Fey
Режисьор
Kemp Powers, Pete Docter
Сценарист
Mike Jones, Pete Docter
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на За душата (2020)
1 058
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на За душата (2020)
Трейлър на За душата (2020)
Джо е учител по музика, чиято истинска страст е да свири джаз. Той получава шанса да се прояви в известен джаз клуб и точно в този момент е транспортиран в един непознат свят, в който трябва да разбере, какво означава да имаш душа?

Как бихте искали да бъдете запомнени? Замисляли ли сте се откъде идват мечтите ви, страстта ви, интересите ви? Наистина ли се опитваш да бъдеш себе си и се опитваш да допринесеш с нещо ценно за този свят?

Джо е учител по музика в средно училище в Ню Йорк, но въпреки работата си, истинската му страст е да бъде джаз музиката. В един момент той решава, че би искал да стане сериозен джаз музикант и да се изяви в известния нюйоркски джаз клуб The Half Note. Но дали някога ще може да изпълни тази мечта? Когато най-накрая получи своя шанс и започва да вярва, че това желание може да се сбъднато, една невнимателна стъпка го изпраща във фантастично място, където трябва да помисли, какво всъщност означава да имаш душа? На това мистериозно място душите се обучават и получават своите личности, странности и таланти, преди да постъпят на Земята. Тук всеки участник трябва да научи какво го прави специален като личност. Джо трябва да си зададе наистина големите въпроси: кой съм аз? Откъде идвам? С каква цел съм тук? Освен това, той среща душа номер 22, която не вярва, че живота на земята е предварително предопределен от съдбата.

Това е историята на едно голямо пътуване от улиците на Ню Йорк до космическите кралства, за да открием отговорите на най-важните въпроси в живота.

 

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички