Смарт Коледа (2018)

5.790 votes
Актьори
Кръстю Лафазанов
Режисьор
Мария Веселинова
Снимки
Bulgaria
Жанр
Комедия
Година
2018
Премиера в България
Държава
България
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Смарт Коледа (2018)
6 489
Абонирай се за YouTube канала ни
Марти е на 9 години и обича да прекарва времето пред компютъра. Дни преди коледните празници, той намира работилницата на Дядо Коледа, където научава него и помощниците му да боравят с новите технологии и айфоните. Те бързо се пристрастят към тях и сега дали ще има кой да направи играчките!

Ние се срещаме с едно съвременно 9-годишно момче Марти, което е пленено от PC игрите, социалните мрежи, виртуалния свят и прекарва ежедневието си през компютъра. Когато обаче идва Коледа и семейството му, както повечето други хора, започват да обръщат повече внимание на празника и на реалния живот, Марти освен че не е особено ентусиазира, той се чувства отегчен.

Вечерта когато всички заспиват, при тях влизат елфите на Дядо Коледа, които трябва да съберат писмата с пожелания. Марти тайно ги проследява и намира работилницата, където се правят всички подаръци. Оказа се, че всички закъсняват с графика и са претоварени от работа.

Марти убеждава Дядо Коледа, че трябва да ъпдейтне работилницата, защото тя е твърде стара. С големи усилия, елфите се научават да работят със смарт телефони и дори става пристрастени към Елфбука, също както Марти от фейсбука!