Круд 2: Нова епоха
Sky Rojo

Червено небе (2021)

6.56 680 votes
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Verónica Sánchez, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre
Сценарист
Álex Pina, Esther Martínez Lobato
Снимки
Tenerife, Canary Islands, Spain
Жанр
Екшън, Криминален, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
Испания
Трейлър на Червено небе (2021)
240
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Червено небе (2021)
Три момичета, жертви на трафика на хора, са се освободили от лапите на шефа си и започва диво преследване и борда за оцеляване.

Компаньонките Корал, Уенди и Джина работят в нощния клуб в Лас Новиас. Трите момичета са избрали тази работа по съвсем различи, но основателни причини, без да подозират, че станали жертва на трафика на хора, измъкване вече няма. Наркоманката Корал иска да избяга от миналото си, Уенди е захванала занаята без да осъзнава за проблемите, които ще си навлече, а Джина иска да бъде сервитьорка, но шефът ѝ Ромео, я принуждава да прави нещо повече. Един ден когато всичко това им идва в повече, че нараняват смъртоносно шефът си. Триото бяга от клуба, но трябва да се страхува за живота си, защото освен че са извършили престъпление, поддръжниците на Ромео са по петите им. Това, което могат да направят е да се борят за своето оцеляване и за свободата си. Никога не са и подозирали, че в това могат да се справят дори по-добре и от психопат.

Soundtrack: GINEBRAS – Con altura

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички